This week: Meerpaaldagen 2016

bron vwa

bron: VWA

Jawel, vanaf vandaag is het eindelijk zo ver: de Meerpaaldagen! Dit jaar ga ik er niet alleen heen om te feesten, maar ook om te werken.. In deze blogpost vertel ik je er wat meer over!

Wat zijn de Meerpaaldagen?

Voor wie onbekend is met de Meerpaaldagen: dit zijn 3 (dit jaar 4) dagen waarop er volop gefeest word en er activiteiten overdag zijn. Overdag zijn er dingen zoals stratenfestival en braderie, en in de avond kan er volop gefeest worden in de feesttent met bekende en wat onbekendere artiesten.

bron flevopost

bron

Wat ik doe op de Meerpaaldagen

Vorig jaar was ik hier elke avond met m’n vrienden om te feesten, maar dit jaar ben ik er 4 dagen lang de volledige dag (12 uur ’s ochtends tot 1/2 uur ’s nachts) om te feesten, maar ook om te werken. Ik zit dit jaar namelijk bij de organisatie van de Meerpaaldagen. Mijn taak is om het Snapchat account te beheren (‘onze Snapchat koningin’, noemen ze me ook wel, haha) en het Twitter account te updaten. Dus ik ren de hele avond van podium naar podium (gelukkig zijn er maar 2) om alle artiesten te filmen en via Twitter het publiek op de hoogte te houden. Leuk!

Wat dit voor mijn blog betekent de komende week

Dit betekent óf geen artikelen, óf vooruit geplande artikelen. Het is momenteel dinsdagavond als ik dit schrijf, en ik weet nog niet zeker of ik het een en ander vooruit ga plannen of even een paar dagen rust hou. In elk geval weten jullie er van en hoop ik dat jullie dat niet erg vinden!

Promotie (whoops)

Van deze gelegenheid ga ik dan toch even gebruik maken (sorry guys) om wat promotie te maken, want het zou natuurlijk super leuk zijn als jullie alle avonturen volgen op Snapchat, Instagram en/of Twitter.

instagram-logo-transparent-background_zps6befc220@meerpaaldagendronten (klik hier)

ios_homescreen_icon @MPDdronten (klik hier)

Snapchat_Logo @mpddronten (voeg toe)

Natuurlijk praat ik jullie na afloop bij en deel ik foto’s. De My week in Pictures kan later online komen, aangezien ik zondag ook nog met de Meerpaaldagen bezig ben!

Kenden jullie de Meerpaaldagen? En wie zie ik daar?

Ps: Ik ben herkenbaar aan een felroze (ja, félroze) CREW shirtje! 😉

Share:

3 Reacties

 1. 12 augustus 2016 / 17:39

  Leuk dat je dat gaat doen! Veel plezier 🙂

  • Larissa
   Auteur
   15 augustus 2016 / 09:52

   Nog bedankt, Joanne! Lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.