Tien adembenemende laptop achtergronden

Als je een beetje fan bent van mooie landschappen, fijne achtergronden en inspiratie-volle afbeeldingen, dan heb ik iets voor je! Omdat ik het onwijs fijn vind om zo nu en dan de achtergrond van mijn bureaublad te wijzigen, heb ik de meest adembenemende afbeeldingen opgezocht én kun jij ze ook downloaden.

Als je het mij vraagt, kunnen we met z’n allen niet genoeg krijgen van de meest prachtige afbeeldingen van mooie, bijzondere en unieke natuurverschijnselen of natuurgebieden. Ik word spontaan verliefd op de wereld als ik naar deze foto’s kijk en voel me meteen een stuk gelukkiger zodra ik mijn bureaublad zie. Tip: stel je bureaublad achtergrond zó in, zodat er elke dag een nieuwe afbeelding voorbij komt. Of elk uur, het is maar net hoe groot jouw verzameling is.

Welke van onderstaande foto’s is jouw favoriet? Liefs!

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER 

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER

DOWNLOAD HIER

Share:

3 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 22:31

  Ooohhh, dit had ik nodig! Mijn laptop is best groot en de resolutie van de foto’s die ik als achtergrond wil gebruiken is nooit hoog genoeg. Hier kan ik weer een tijdje mee vooruit.

  • Larissa
   Auteur
   20 februari 2018 / 16:20

   Fijn om te horen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.