TIP: Maak pakjesavond met vriendinnen speciaal!

Pakjesavond staat voor de deur en dat betekent dat er veel mensen op vijf december rond de tafel zitten met een grote gourmetpan, cadeau’s en, waarschijnlijk, met het gezin of de hele familie. Voor wie nog broertjes of zusjes heeft zal nog uitgebreid Sinterklaas vieren, maar niet iedereen doet dat nog. Wanneer je wat ouder bent, wordt Sinterklaas ook wel eens met de vriendengroep gevierd. Mocht je dat doen, heb ik een onwijs (ik meen het: méga) tof idee voor jullie vriendengroep. Kijken jullie mee?

Zelf vier ik Sinterklaas met vijf vriendinnen, het weekend na pakjesavond. We hebben lootjes getrokken, maar doen niet aan surprises of gedichten. Enkel cadeau(‘s), veel eten, drankjes en gezelligheid. Ontzettend gezellig! Om het nog iéts leuker te maken, heb ik online dit spel besteld: een gepersonaliseerd kwartetspel!

GEPERSONALISEERD KWARTETSPEL

Ok, let met explain this: bij Smartphoto.nl heb je de mogelijkheid om een eigen kwartetspel te ontwerpen, met foto’s van jou en jouw vrienden/vriendinnen/familie. Zo kun je op Sinterklaasavond, of natuurlijk op andere feestdagen, een ontzettend leuk en gepersonaliseerd spel spelen.

HEB JIJ… LEONARDO?

Een kwartetspel kun je samenstellen met zeven verschillende kaarten, ofwel: zeven personen (of voorwerpen, wat je wilt). Onze vriendengroep bestaat uit zes meiden, en dus heb ik bij de zevende een foto van Leonardo Di Caprio ingevoegd, haha. Ik heb iedereen gevraagd een foto van zichzelf op te sturen, dus dat hebben ze allemaal gedaan. Deze heb ik met een makkelijk programma van Smartphoto.nl ingevoegd in de lege kaarten. De foto’s waren – gelukkig – allemaal scherp genoeg en dus konden de spelkaarten meteen besteld worden!

KWARTET!

Het spel bestaat dus uit 7×4 kaarten. Iedereen kent het concept wel: bij vier dezelfde personen heb je kwartet. ‘Heb jij… Larissa?’ ‘Nee, maar heb jij misschien Lizzy?’ ‘Ja!’ ‘KWARTET!’ Oh, dit lijkt me zó grappig. Ik ga dit spel ook zeker bewaren voor als we vaker met elkaar afspreken, haha. Heerlijk, toch? Bij de kaarten zat ook een doosje die je zelf makkelijk in elkaar kunt vouwen, zodat je het spel makkelijk kan opbergen en bewaren. Daar is nou goed over nagedacht, haha.

Wil jij nou ook een gepersonaliseerd kwartetspel? Of speel je liever een ander, gepersonaliseerd, spel met pakjesavond? Kijk dan op de website van Smartphoto.nl voor alle mogelijkheden. Een gezellige avond, gegarandeerd. 😉

Vier jij pakjesavond? En doe je dat met familie, vrienden, enkel het gezin? Ik ben heel erg benieuwd! Mocht je het vieren, wens ik je heel veel plezier! Geniet er van. X 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit artikel is in samenwerking met Smartphoto.nl*

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.