Toerist in eigen land | Amersfoort

Hoi allemaal! Gisteren was ik met mijn vriendinnen naar Amersfoort doe om een dagje te vertoeven in deze mooie stad. Zoals ik dat elke keer doe deel ik wat foto’s in het kader Toerist in eigen land. Kijk je weer mee?

We hadden om één uur afgesproken op het station. Om te beginnen gingen we met z’n alle lunchen bij In den Kleinen Hap: een restaurant in het centrum van Amersfoort. Een mega gezellig, leuk en betaalbaar restaurantje om te eten als je ooit in Amersfoort bent. Nadat we onze buikjes rond hadden gegeten gingen we winkel in winkel uit: van de Tommy Hilfiger (op zoek naar de GIGIxTommy collectie, niet gevonden helaas), naar de Hunkemöller voor Anna haar zwemcollectie. Bij de Bershka slaagde ik. Geloof me of niet: ik kocht 3 (!!) topjes voor 5,97 EU in totaal. Ja, echt. Het zijn zomertopjes, dus ik zal ze tegen de tijd dat de zon zich vaak laat zien met jullie delen! Aan het einde maakte Lotte nog wat foto’s van mijn outfit, die je onderaan dit artikel vindt.

Amersfoort is een leuke stad en ik ben er zeker nog niet uitgekeken, dus ik ga er snel nog een keer en dan maak ik opnieuw mooie foto’s (met hopelijk wat meer zon!). Ben jij al eens in Amersfoort geweest? En heb je nog tips voor als ik er weer een keer heen ga? Liefs, Larissa.

V.l.n.r.: Cassedey, ik, Marije, Lotte.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

6 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   23 februari 2017 / 18:24

   Wat lief, Rachel!

 1. 22 februari 2017 / 20:17

  Jaa, ik wil ook echt nog een keer naar Amersfoort. Woon er vlak in de buurt, maar nog nooit geweest. Word tijd!

  • Larissa
   Auteur
   23 februari 2017 / 18:25

   Het is zeker de moeite waard om er even langs te gaan! Met de stadsbus vanuit het station ben je er zo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.