Toerist in eigen land | Leeuwarden

Hoi allemaal! Man.. Wat reis ik de laatste tijd vaak het land door! Gisteren hadden we onverwachts een dagje vrij, en dus konden we een gezellig dagje weg. Leeuwarden was de gelukkige!

Veel over deze noordelijke stad vertellen, kan ik jullie niet. We hebben enkel drie straatjes en een lunchroom gezien, en dus kan ik geen oordeel geven over deze hele stad. De plekken dié ik heb gezien vond ik mooi, gezellig en leuk. Ik sta er niet van te springen om elke week een winkelrondje in Leeuwarden te doen, maar om er af en toe even langs te gaan lijkt me wel gezellig. Meer woorden heeft deze stad volgens mij niet meer nodig, dus vermaak je met het kijken naar alle foto’s die ik maakte! Liefs, Larissa.

* Deze boekenwinkel had zulke ontzettend leuke boeken! Hier een klein deel van de winkel waarin vooral do-it-yourself boeken te zien zijn. Zo leuk!

*Hier hebben we geluncht!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.