Toerist in eigen land | Leiden

Hoi allemaal! Zo nu en dan bezoek ik een stad in Nederland, die ik graag van binnen en buiten vastleg. Vorige week was ik voor een ziekenhuisbezoekje in Leiden, en pakten we de stad ook meteen even mee. 

Over Leiden had ik heel veel goede verhalen gehoord: het zou er gezellig zijn en over de diversiteit van de winkels heb ik ook nog niemand horen klagen. Tijd om dit zelf eens te ondervinden! Samen met mama ging ik een paar uurtjes de stad in. We hebben lang niet alles gezien, enkel de hoofdstraatjes, maar alleen die al waren ontzettend gezellig! Het viel me heel erg op dat deze stad een enorm fijn sfeertje met zich mee brengt. Terrasje hier, terrasje daar. Er zijn her en der wat grachten te vinden, die deze dag vol zaten met bootjes vol met mensen die een gezellige rondvaart maakten. We ploften even neer bij een terras waarvan ik geen flauw idee heb wat de naam is, maar wat zeker niet mis was! Leiden deed me denken aan Leeuwarden, maar vind ik een stuk leuker dan zijn noordelijke concurrent. Zijn jullie ooit in Leiden geweest, en zo ja, wat vond je van deze stad? Ik zou er zeker nog eens naar toe gaan om een middagje te shoppen! Geniet van alle foto’s! Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.