Toerist in eigen land | ’s Hertogenbosch

Hallo allemaal! Na vandaag hebben we lekker lang weekend! Heerlijk, pinksterweekend. Wat gaan jullie dit weekend allemaal doen? Twee weken terug was ik met Jarno in ’s Hertogenbosch, en uiteraard maakte ik weer wat leuke foto’s voor jullie! Een hele hoop, dit keer. Kijken jullie mee?

Jarno en ik zijn een beetje aan het cityhoppen, en omdat we heel veel steden al bezocht hadden was het even zoeken naar een leuke die we nog niet gezien hadden. Uiteindelijk werd het ’s Hertogenbosch, ofwel: Den Bosch. Een stad waarvan ik weet dat blogster Femke er woont en waar ik al leuke verhalen over heb gehoord. Tijd om een bezoekje te nemen!

We lunchten bij de HEMA, omdat we beide trek hadden en niet zo snel een redelijk goedkoop eettentje zagen. We liepen wat rond door de binnenstad in de hoop wat cultuur tegen te komen (Jarno heeft het niet zo op shoppen), maar klaarblijkelijk is ’s Hertogenbosch niet zo van de Euromasten en Erasmusbruggen. Helaas! Daarentegen was de stad zelf wel heel gezellig: er was zelfs een enorm grote markt! We hebben het niet de hele middag uitgehouden, waardoor we er dus ook niet hebben gegeten. Jammer, want dat was wel ons plan en dat doen we eigenlijk altijd als we een stad bezoeken. Het is een leuke stad om een keer te zijn, terrasjes zijn er genoeg (voor de zomer dus perfect!), maar ik zou er niet zo snel meer heen gaan.

Zijn jullie ooit al eens in ’s Hertogenbosch geweest? Wat vinden jullie van deze stad? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.