Trend: dierenprint

bronnen

Hoi allemaal! Vandaag wil ik het met jullie hebben over een ietwat lastigere trend op het gebied van mode: de dierenprints. Een paar jaar terug was het er, niet lang daarna was het een absolute no go en nu zien we het weer massaal in het straatbeeld. Wat vinden we nou écht?

Laten we even inzoomen op één bepaalde print. Weten jullie het nog? Die periode dat tijgerprint niet uit het straatbeeld was te denken? Ik kan het me in elk geval nog heel goed herinneren. Uit het niets kwam er een enorme afkeer voor deze print. En waar de één tijgerprint haat, haat de ander het ook. Het valt me ondanks dat op dat er de laatste tijd weer steeds meer dierenprintjes terug op de markt komen, en dat verbaasde mij. Want: we haatten het toch? Blijkbaar komt de tijgerprint weer volledig terug, en ik vind het LEUK!

➸ Met tijgerprint bedoel ik niet specifiek tijgerprint, maar ook prints zoals jacquardprint en leopardprint. 

Er zijn al heel wat modebloggers je voor gegaan: onderstaande Instagram foto’s zijn allemaal van het afgelopen jaar. En eerlijk is eerlijk: deze meiden rocken de tijgerprintjes.

https://www.instagram.com/p/BP8DubyjFDp/?taken-by=queenofjetlags

View this post on Instagram

where the wild things are

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

JackRokLegging • Sjaal • Bomberjack • Pet • BroekLange jas jacquardprint (links)Schoudertas • Lange jas tijgerprint (rechts)Schoenen TOMS.

Persoonlijk heb ik als favoriet de simpele blouse, die je bij Lizzy van der Ligt ook ziet (laatste Instagram foto). Niet over de top, maar gewoon lekker makkelijk. Wat ik ook enorm gaaf vind zijn de TOMS met tijgerprint en de bonte tijgerprint jas (rechts). Mag ik dan ook even zeggen welke items ik afschuwelijk vind? Want bijvoorbeeld dat rokje en de legging, die kunnen naar mijn mening echt niet de straat op. Maar ieder z’n ding, toch?

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jij nou eigenlijk van de dierenprint trend vindt en of je het zelf ook draagt. Het hoeft dan natuurlijk niet meteen te gaan om écht dier aan je lichaam, maar gewoon nep! Liefs, Larissa. 

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.