Trend | Fishnet panty

1/2/3/4/5

Een trend die we de afgelopen tijd steeds vaker voorbij zien komen: de visnet panty. Voorheen voor velen bekend als pikante panty, maar inmiddels groeiende als mode item en niet weg te denken uit het straatbeeld voor komend jaar. 

Als ik persoonlijk denk aan deze visnet panty’s, moet ik automatisch aan té sexy panty’s denken die gedragen worden in de slaapkamer. Niets is minder waar als je kijkt naar de trends voor het komende seizoen: de zogenoemde fishnet panty komt weer helemaal terug en is te combineren met van alles.

Momenteel zijn mensen er nog lichtelijk voorzichtig mee: je ziet niet elk mode meisje met zo’n panty rondlopen. Langzaam maar zeker beginnen ze te verschijnen door de gaten van ripped jeans in, zoals je hier onder kunt zien.

bron

Onder je ripped jeans

Wanneer je gaten in je broek hebt, is zo’n panty een gaaf detail om je outfit mee af te maken. Je straalt er niks pikants mee uit, en het maakt je outfit stoerder. Persoonlijk vind ik dit tot nu toe de mooiste manier om zo’n panty te dragen, maar wie weet met wat voor combinaties de modewereld nog komt.

Wat vinden jullie van deze pikante noch stoere opkomende trend? Persoonlijk vind ik het een blijvertje: het ziet er onwijs gaaf uit. Mocht er iemand benieuwd zijn naar waar deze panty’s te koop zijn, H&M verkoopt ze (klik hier)! Zo ver weg hoeft een trend dus helemaal niet te zijn. Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.