Trend from the ’90’s | Spaghettitop over shirt

Processed with VSCO with hb2 preset

bron

Goodmorning y’all! Het is weer weekend! Momenteel is het zaterdagochtend 09:05 en had ik een enorme zin om weer een trend artikel te schrijven. Liggend in bed en klagend op Fotor (thanks voor het meewerken, top programma! *cries*) heb ik weer wat toffe foto’s opgezocht en in een collage gezet voor jullie! Een grote upcoming trend en dus nog heel recent en minimaal te zien is. Lees je mee?

collage_fotor

1/2/3/4

 Toen ik deze trend op straat en bij bekende bloggers en Youtubers voorbij zag komen, dacht ik eerst: ”Huh, top op shirt? Dat was toch altijd not done?”, maar zodra je er iets langer naar kijkt denk je: ”Oh, dat is eigenlijk best tof!” Toen ik vanochtend op Pinterest ging zoeken naar voorbeelden, vielen mij de resultaten tegen. Enorm weinig outfits die te zien zijn met deze trend. Dat is jammer, want het is een trend die je dit najaar enorm veel gaat zien, neem dat maar van mij aan. Gelukkig zijn er winkelketen die het al snappen: de derde foto van bovenstaande collage is afkomstig van Urban Outfitters. I love u Urban! <3

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een simpel basic white shirt met een zwarte spaghettitop, that’s all. Je kunt het jezelf zo makkelijk maken als je wilt. Je zou er op koude dagen ook nog een lange mouwen shirt onder kunnen doen, zodat het niet te koud is.

Wat vinden jullie van deze upcoming trend?

Share:

4 Reacties

 1. 17 september 2016 / 08:03

  Wat een toffe trend! Eerst leek het een schande als je het zou dragen, maar als ik nu die foto’ s zie zou ik het zelf ook dragen!

  • Larissa
   Auteur
   19 september 2016 / 06:53

   Ja, hè? Ik ga me er binnenkort ook maar eens aan wagen, denk ik, haha. 🙂

 2. 18 september 2016 / 07:37

  ik vind het een leuke trend. het lijkt me ook een stuk fijner zitten,
  alleen zo’n hemdje voelt toch altijd een beetje bloot.

  liefs joelle

  • Larissa
   Auteur
   19 september 2016 / 06:52

   Lijkt mij ook inderdaad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.