Trend | Vinyl pants

1/2/3/4/5/6/7/8/9

You hate it or you like it: de vinyl broeken die we de afgelopen weken massaal voorbij zien komen op straat. Deze trend is een absolute uitspringer in de mode en verdwijnt voorlopig ook niet uit het straatbeeld. De modewereld is er namelijk dol op.

Als je mij een paar jaar geleden had vertelt dat deze glimmende broeken die geluid maken bij het lopen een trend zouden worden, had ik je waarschijnlijk nog net niet uitgelachen. Ook een paar maanden geleden vond ik het maar een raar idee, leren broeken. Maar inmiddels ben ik helemaal fan en snap ik volkomen waarom we deze broeken graag in onze garderobe willen inburgeren.

De meest voorkomende kleuren zijn momenteel zwart en rood, en persoonlijk ben ik van mening dat je deze broek écht goed moet stylen wil je jouw outfit er normaal uit laten zien. Want laten we heel eerlijk wezen: we kunnen met deze broek ook hele verkeerde uitstralingen naar buiten brengen. En dat is voor de meeste van ons precies wat we níet willen.

Ondanks dat vind ik het heel gaaf hoe hij momenteel al gecombineerd wordt en sta ik te popelen om er net zo een te kopen en te kijken waar ik het allemaal mee kan combineren. Aangezien ik deze maand aan mezelf heb belooft mijn spaarrekening aan te vullen, moet ik dat helaas nog even uitstellen. 😉

Wat vinden jullie van deze vinyl broeken? Ik ben enorm benieuwd naar jullie – uitgesproken – meningen. Let me know! Liefs.

Share:

6 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 09:02

  Ik vind het echt leuk bij anderen, maar zou het zelf denk ik niet durven dragen. Ik ben enorm benieuwd naar hoe jij het zal stylen!

  • Larissa
   Auteur
   17 januari 2018 / 10:21

   Snap ik wel, het is ook niet het makkelijkste mode-item wat er is.

 2. 18 januari 2018 / 10:32

  Leuk artikel :). Ik vind ze geweldig! Lekker met een oversized fluffy truitje, of met een mooi colbert. Dan kan het bijna niet misgaan toch!

  • Larissa
   Auteur
   24 januari 2018 / 14:06

   Precies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.