Trend / Zebra print

Soms zijn er trends waarvan je in het begin denkt: moeten we dit wel doen? Maar waarbij je later het gevoel krijgt: YES, dit is tóf! En it sure is: de zebra print trend! Een pareltje. En niet zomaar één, want deze trend schijnt dé trend van dit jaar te zijn die we overal gaan zien. Weg met die tijgers, hallo zebra’s!

Badpakhandtasportemonneehaarbandtopjas.

De tijger- en slangenprints waren al een lange tijd koploper op de laatste trends. Geen kledingwinkel zonder tijgerprintje en geen kledingkast zonder item met tijgerprint erin verwerkt. Toen ik anderhalve maand geleden hoorde dat de zebraprint op komst was als ‘grote trend’, geloofde ik daar niks van en kon ik me daar ook vrij weinig bij voorstellen. Tot nu…

Want zeg eens eerlijk: bovenstaande items zijn zó onwijs leuk! Ik vind het printje heel schattig, maar tegelijkertijd ook stoer. En het allerbelangrijkst: ik vind het onwijs verfrissend. Even weg met die tijger- en slangenprints: even wat nieuws in het straatbeeld.

Wat vinden jullie van de nieuwe opkomende trend met zebraprints? Ik heb nog niks gekocht met deze print er in verwerkt, maar dat gaat niet lang meer duren als het aan mij ligt… 😉 Jullie? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.