Twee jaar geleden was ik in Parijs…

Twee jaar geleden bracht ik drie volle dagen door in Parijs, waar ik samen met een paar klassen op school naartoe ging. Onwijs gezellig, leuk en vooral heel erg mooi, maar… Ik heb de foto’s nog nooit met jullie gedeeld (?!). Tijd om daar verandering in te brengen. Kijken jullie mee naar alle foto’s die ik in Parijs schoot?

De reden waarom ik deze foto’s nooit heb gedeeld, is omdat ik twee jaar geleden net aan het overstappen was van wordpress.com naar wordpress.org. Deze overstap, die net in dat weekend van Parijs viel, zorgde ervoor dat ik de foto’s helemaal vergeten ben te delen en hierna heb ik er nooit meer naar omgekeken. Omdat ik dol ben op reizen én fotograferen, vond ik het wel zo leuk om deze foto’s alsnog met jullie te delen.

Nu moet ik er natuurlijk wel bij vermelden dat ik deze foto’s inmiddels twee jaar geleden heb gemaakt. Ik had mijn Nikon D3200 camera toen nog niet zo heel lang, maakte vooral foto’s voor de lol en had al helemaal geen flauw benul van het nut van een raster (ik heb zó veel foto’s moeten bijdraaien!). Het zijn dan ook niet moeders mooiste foto’s, maar op sommige plaatjes ben ik toch nog best trots. En die herinnering, die heb ik in elk geval goed vastgelegd met meer dan 1000 foto’s voor mezelf en ruim 2500 (!) foto’s van klasgenoten. Man, dat was een heel uitzoekwerk destijds, haha.

Geniet van alle foto’s en laat zeker even weten wat je van de foto’s vindt en of jijzelf wel eens in Parijs bent geweest! Fijn weekend! <3 Liefs. 

P.s.: Mijn haar was hier 1) MEGA lang (!), 2) vol met uitgroei en 3) helemaal verwaaid door de wind. Ook ben ik het niet helemaal eens met mijn outfit keuze (lees: ‘Hoe dan?!’) en die poses zijn ook niet al te best. Maar het enige wat ik toen dacht was: ‘WE’RE IN PARIS, BABY!’. Ach, geniet ervan. 😉

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

6 Reacties

 1. 9 april 2018 / 08:41

  Better late than never toch 😛 Mooie foto’s! Nu wil ik ook weer terug..

  • Larissa
   Auteur
   9 april 2018 / 13:54

   Zo is het maar net, haha. Thanks! Ik wil ook heel graag weer terug!

 2. 9 april 2018 / 13:54

  Wat een leuke foto’s! Ik wil zelf zo graag eens naar Parijs.

  • Larissa
   Auteur
   9 april 2018 / 13:58

   Dankjewel! Snap ik, Parijs is een mooie stad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.