Ultieme herfst inspiratie #2

Goeiemorgen! Ik hoor jullie al denken, zoals ik jullie wel vaker hoor denken: maar de zon schijnt buiten en jij komt aanzetten met herfstinspiratie? Ja, dat doe ik! Want geef toe: jullie waren anderhalve week terug ook al helemaal ingesteld op de herfst. Dit weer is heerlijk en over de zon klaag ik niet, maar de herfst is nou eenmaal enorrrrrrm dichtbij en omdat ik heel veel inspiratie in het vooruitzicht heb gooi ik er alvast een in! Kijken jullie mee naar heel veel fijne plaatjes?

Goed, ik ga hier niet te veel woorden aan vuil maken, want het is meer kijken dan lezen, maar geniet zeker nog even van het warme weer de komende week want ik ben bang dat het daarna wel echt afgelopen is. En voor iedereen die, net als ik, ieder jaar weer uitkijkt naar de herfst, maakt dat hélemaal niks uit. Héérlijk zelfs.

Vinden jullie de herfst ook zo fijn? Laat even weten wat je van onderstaande foto’s vindt! Ik heb ze allemaal gevonden op Unsplash. De komende weken komen er nog meer in deze serie online, dus stay tuned! Liefs. X

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

  1. 16 oktober 2018 / 06:44

    Ik hou van de herfst! Wat een heerlijke inspiratie.
    Liefs,
    Evelien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.