Ultieme herfst inspiratie #3 // Trick or treat

Happy Halloween! Het is weer zo ver: het griezelfeest van het jaar. Omdat we hier in Nederland niet zo heel veel doen aan Halloween maar ik er tóch iets mee wilde op mijn blog, heb ik er een inspiratie artikel aan gekoppeld. Je raadt het misschien al… pompoen inspiratie! Klik snel verder voor de fijnste herfstplaatjes met pompoenen.

Vorige week vrijdag was het Trick or Treat-avond in het centrum waar ik werk. Die traditie wordt al jarenlang (of eeuwenlang?) in Amerika gevierd en langzaam maar zeker komt het lichtelijk aan in Nederland. De bedoeling van dat spel is dat je trick or treat roept in je meest griezelige outfit, en dan snoep krijgt. Een soort Sint-Maarten, maar dan nét anders, dus. Dat hadden wij ook in het centrum en dus ook in onze winkel. Honderden kinderen kwamen langs, niet te geloven hoe bekend dat is. Bizar!

Geniet van de fijne herfstinspiratie! En vergeet vanavond geen horrorfilm op Netflix te kijken. 😉 Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 31 oktober 2018 / 07:41

  Ik hou van de herfst & van Halloween. <3 Een van de fijnste periodes in het jaar!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   31 oktober 2018 / 16:23

   Fijn is dat, hè! Ik ook, hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.