Ultieme herfst inspiratie #4

Ohhhh, wat geniet ik van deze periode van het jaar. Fijne geur kaarsen, dekentjes, warme chocolademelk en dikke truien: ik geniet! Voor de personen die net als ik een voorliefde hebben voor de herfst heb ik weer een hele fijne reeks met herfstplaatjes verzameld! ❤︎ Kijken jullie mee?

Ondertussen praat ik jullie heel kort even bij over deze maand so far. November is een gezellig drukke maand, waarbij ik wel veel doe, maar het voornamelijk gezellige en leuke activiteiten zijn. Ik krijg er enorm veel energie van en dat is fijn! Wat open dagen bezoeken, shooten met vrienden, kerstfilms kijken. Ik ben dól op november!

Ik probeer de herfst inspiratie artikelen een beetje te categoriseren. Dit keer: eten en koffie/warme chocolademelk! Ik vind herfstfoto’s waar appeltaarten op afgebeeld worden altijd heel leuk om te zien: je krijgt spontaan zin om te bakken. Op het moment dat ik dit typ, zondagochtend, staat er een cake in de oven. Die gaan we zometeen op eten met een kop warme chocolademelk onder een dekentje. Geef mij maar herfst, hoor. ❤︎

Wie van jullie is het helemaal met mij eens? Of zeggen jullie: nah, laat het voorjaar maar weer komen? Fijn weekend! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.