Ultieme herfst inspiratie #5

Hi allemaal! Genieten jullie ook zo van de herfst? Ik weet dat niet iedereen er fan van is, maar hè: de wereld kleurt wel heel mooi rood/bruin en je ruikt de winter gewoon als je buiten loopt. Tuurlijk is het koud en waait het hard, maar man: wat is de herfst heerlijk. Vandaag deel ik nog één keer, gewoon voor het idee, de laatste herfst inspiratie van dit jaar. Kijken jullie mee?

Goed, zoals ik al zei is het dus de laatste van dit jaar. De herfst vaagt heel langzaam weg en de winter staat voor de deur. Het is de afgelopen dagen ook al wel écht flink koud geweest, dus we gaan de decembermaand bibberend in. Een dikke winterjas en warme sjaal zijn wel echt nodig. Ik zit de laatste weken ook non-stop aan de warme chocolademelk. Wie herkent dit nog meer? #guilty

Geniet van de foto’s en het weertje buiten! Al is het vanaf de bank met een dekentje. 😉 Liefs!

Share:

1 Reactie

  1. 27 november 2018 / 08:19

    Ik ben ook verslaafd aan de warme chocolade melk, zo lekker!
    En wat een prachtige foto’s. Ik ben gek op de herfst.
    Liefs,
    Evelien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.