Ultieme herfst inspiratie

1/2/3/4/5/6/7

Terwijl de regen op het dak tikt en we nog een nieuwe latte macchiato voor onszelf inschenken, verlang ik naar de typische herfst. Knusse plekken, gezellige kleuren en prachtige natuur. Omdat ik vast en zeker niet de enige ben heb ik weer een hele fijne inspiratiepost in elkaar geknutseld. Kijken jullie mee?

Hoewel het de afgelopen week nog een klein beetje mooi weer was, moeten we er nu toch echt wel aan gaan geloven: de herfst heeft zijn intrede gemaakt en is terug van weggeweest. Daar ben ikzelf ontzettend blij mee, maar niet iedereen springt een gat in de lucht zodra dit seizoen weer van start is gegaan. Daarom wil ik jullie even extra herinneren aan de fijne momenten die de herfst met zich mee brengt door wat prachtige foto’s te delen. Alle foto’s heb ik gevonden op Tumblr en onder elke collage staat een verwijzing naar elke foto.

Zijn jullie al helemaal klaar voor de herfst? Geniet extra van de warme chocolademelk, vandaag! X

1/2/3/4/5/6/7

Share:

2 Reacties

 1. 18 oktober 2017 / 11:31

  Oh wow, die gebakjes en chocomelk zien er fantastisch uit! Zelf ben ik niet zo’n fan van de herfst, maar door deze foto’s verlang ik stiekem toch wel een beetje.

  • Larissa
   Auteur
   19 oktober 2017 / 19:12

   Fijn om te horen dat het je toch nog een beetje heeft kunnen inspireren. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.