UPDATE! Examens en vakantie!

20160422_160300.jpg

In de maand dat ik niet op mijn blog ben geweest heb ik natuurlijk niet stil gezeten. Er is een hele hoop gebeurd en er gaat nog het een en ander gebeuren, daar ga ik jullie vandaag allemaal over bijpraten! Ik heb dit echt al té lang niet meer gedaan, dus ik heb er zin in! Lees je mee?

Examens

Ja, ook voor mij was het dit jaar feest. Na 4 jaar VMBO heb ik vorige week examen gedaan in 6 vakken. Wiskunde, Nederlands, Engels, kunstvakken, economie en Duits. Ik had alles in één week (dinsdag t/m vrijdag), wat best pittig was, maar wat wel betekende dat ik afgelopen vrijdag al vakantie had! Niet alle examens gingen voor mijn gevoel even goed, maar laten we hopen op een goede uitslag (16 juni, aahh!).

Vakantie

Juist, vakantie dus. Ik heb vakantie tot 30 augustus, de dag van mijn 16e verjaardag (ja, echt. Mijn eerste schooldag is op m’n verjaardag). Anyhow, lekker vakantie om uit te rusten en veel leuke dingen te doen. Vrijdag, zaterdag, gister, vandaag en morgen pak ik even mijn werk uurtjes, waarna we een weekje naar de camping gaan. We hebben nog geen buitenlandse vakantie geboekt, maar we hopen deze zomer nog wel op vakantie te gaan. Uiteraard laat ik dat dan weten aan jullie!

Met een vriendin op vakantie

Wat ik wél ga doen is samen met een vriendin op vakantie. We gaan volgende week met z’n tweeën een weekje naar de camping, and I can’t waaaaait. Heb er echt méga veel zin in.

Shooten

Begin mei heb ik een fotoshoot gehad, waarvan ik inmiddels de resultaten ook al binnen heb. Ik moet nog een specifieke keuze maken uit de foto’s die ik wil houden, maar zodra dit definitief is laat ik de foto’s zo snel mogelijk aan jullie zien!

Bloggen

Ik heb nog een hele hoop vakantiedagen waar nog niks op gepland is. Nu ik weer kan bloggen ga ik wekelijks weer heel veel content schrijven en hoop ik mijn blog weer naar een nieuw niveau te kunnen tillen. Dus, mocht je nog tips of suggesties hebben, vertel ze me! Daar kan ik zeker wat mee.

Mocht je nog examens hebben of naar school moeten: enorm veel succes. En voor de vakantiegangers onder ons: enjoy your vacation! 🙂

Share:

2 Reacties

  1. 24 mei 2016 / 13:33

    Wat fijn dat nu al je examens achter de rug zijn! Super spannend de uitslag! Wat leuk dat je samen met een vriendin op vakantie gaat. Het is heel fijn dat je zo vroeg vakantie hebt en lekker veel vrije tijd hebt! xx

  2. 2 juni 2016 / 00:59

    Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.