Valentine’s day – Guilty Pleasure Guide

Niet mijn eigen foto*

Valentijnsdag: de meest commerciële dag van het jaar waarop we elkaar lief hebben, want ‘dat doen we de rest van het jaar niet, bedoel je?’ De meningen verschillen enorm en de één heeft er meer mee dan de ander. Maar mocht jij nou zo’n type zijn die wél aan Valentijnsdag doet maar zich met chocolade op de bank nestelt omdat er niemand is waarmee je de liefde kunt vieren, dan zijn deze films de ultieme guilty-pleasure-avond. En ik deel er ook nog een lijstje met happy-single-snacks bij.

For those who care: ik heb nog steeds een vriendje en dit artikel is dus niet gebaseerd op mijn persoonlijke situatie. 😉 Wel heb ik genoeg mensen om mij heen die momenteel geen liefde hebben, en om hen een duwtje in de rug te geven op deze dag waarop velen zich alleen voelen, hierbij dé guilty-pleasure-guide voor jullie!

GUILTY-PLEASURE MOVIES 

STEP SISTERS

Deze film staat bij mij ook nog hoog op het lijstje, maar is momenteel een enorme upcoming movie aan het worden. Wanneer je Netflix opent kun je er niet omheen: deze Netflix Original film móet je zien.

DEFINITELY MAYBE

Een meisje genaamd Maya is benieuwd naar hoe haar gescheiden ouders elkaar hebben ontmoet: dat is de rode draad die zich afspeelt in deze film. Oude bekende Ryan Reynolds is een van de hoofdpersonages en dat vinden wij maar al-te-gezellig: comedy hourrrr!

BAD MOMS

Mijn all-time favorite film, de film die ik keer op keer kan kijken én de film waar ik nog steeds geen genoeg van heb: Bad Moms. Deze moeders doen het erg goed, want inmiddels is deel twee ook al in de bioscoop geweest en hopelijk staat deze binnenkort ook op Netflix. Voor nu moeten we het doen met deel 1, maar geloof mij: it’s worth it. 

MEAN GIRLS

Een oude klassieker als deze is maar al te goed voor een dag zoals vandaag, want we kunnen geen genoeg krijgen van de meiden van Mean Girls. Pak er een bak popcorn bij en rol je op in je deken want met Mean Girls vermaak je je wel… 🙂

MOTHER’S DAY

Deze film is er een waar je van houdt, of niet. Een zoetsappige familie-comedy die je laat lachen en huilen tegelijkertijd. Als je er van houdt, dan. Ik ben benieuwd…

GUILTY PLEASURE SNACKS

Snacks, snacks, snacks: we can’t have enough today. Weg met alle bonbons, hartjes-snoepjes en lolly’s en door naar het echte werk. Een paar kleine, makkelijke tips:

  • Zoute popcorn met poedersuiker (héél tegenstrijdig maar veel te lekker)
  • Massieve paaseieren
  • Tony’s Chocolonely Paasreep (yep, die bestaat en is nú verkrijgbaar!)
  • Een bak ijs, liefst Ben & Jerry’s
  • Oreo, KinderBueno en Mars-repen

Natuurlijk is Valentijnsdag een uit de klauwen gewassen feest en moeten we ons allemaal niet zo druk maken. Neem dit artikel dan ook met heel wat korreltjes zout. 😉 Hoe kom jij Valentijnsdag door dit jaar? Liefs.

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.