Verhuisupdate #2 – De vloer ligt!

Ben ik weer, met weer een spetterende verhuisupdate! Afgelopen vrijdag konden we lachen, gieren, brullen want de vloerbedekking werd uitgekozen en mee naar huis genomen! Lezen jullie mee?

Goed, het plan voor deze klusdag was heel optimistisch: we wilden de vloer kopen en leggen én een paar gipsplaten op lelijke muren zetten (die nog gekocht moesten worden en al). Heel optimistisch, niet zo realistisch. Bij aankomst in Leeuwarden begonnen we bij De Centrale: een soort woonboulevard met allerlei woonwinkels. Ik wist precies wat ik wilde, maar kon het nergens vinden. Omdat je vloer best belangrijk is voor hoe licht je kamer oogt, vond ik deze heel belangrijk en wilde ik niet zomaar iets kopen.

Uiteindelijk kwamen we uit bij de Leen Bakker en vond ik precies wat ik zocht: de kleur viel bij daglicht nog veel mooier uit dan binnen in de Leen Bakker. Heel licht, maar wel sfeervol en zacht.

Het meenemen van de vloer ging nog niet zo gemakkelijk. Hij stak verder dan een meter uit de auto en we wilden het risico niet nemen, ook al waren het maar een paar straten. En dus kregen we van de Leen Bakker een karretje mee om ‘m lopend te vervoeren. Het was gelukkig minder dan een kilometer (letterlijk bijna om de hoek) dus dat scheelde een hoop, maar ik had daarna wel flink veel spierpijn van het duwen van de kar, haha.

Toen we de kar weer terug hadden gebracht en de auto, die daar nog stond, op hadden gehaald begonnen we meteen met het leggen van het vloerkleed. Dat hadden we allemaal nog nooit in ons leven gedaan, maar het lukte ons (of eigenlijk: mama) aardig. We hadden veel te veel over dus het was een hele uitdaging alles recht te snijden, maar dat ging heel goed.

Je ziet het niet goed, maar dit is de enige foto die ik voor nu even heb: dit is het resultaat! De volgende keer laat ik een betere foto zien, maar hier zie je ook al dat de kamer er heel anders uit ziet (zie hier een foto van de vloer hiervoor) met een ander vloerkleed. Het ziet er nu zo schoon en netjes uit, love it.

Deze week ben ik eerst een paar dagen weg naar het leuke België, maar aan het eind van de week gaan we verder en verhuizen we alle meubels richting de kamer. Ondertussen ben ik op zoek naar goede, zonwerende, gordijnen en andere accessoires. Mochten jullie nog tips hebben voor leuke woonwinkels, laat het dan even weten!

Fijne dag! Veel liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.