Vier musthaves om de winter mee door te komen

De winter heeft zijn intrede gemaakt en dat betekent dat we met rode handen en Rudolf-neusjes de kou in gaan, en waar mogelijk het liefst dicht tegen de kachel aan zitten. Met deze vijf essentiële items overleef jij deze winterse temperaturen, in hoeverre mogelijk. 😉 

Er zijn een aantal dingen waarvan we allemaal weten dat het ons de winter door helpt: warme chocolademelk, (kerst)films, dikke truien en de kachel. Maar ook deze vijf dingen moet je niet vergeten…

Plaids 

Kleedjes op de bank: we kruipen er het liefst de hele dag in weg. Als het mij vraagt moet het ‘normaal’ worden om met een kleed op pad te gaan, want die wil je eigenlijk altijd aan je zij hebben. Bijvoorbeeld deze plaid is ontzettend fijn voor de winter! 

Labello/Purol

Droge lippen: vooral in de winter heb ik er enorm veel last van. Ik ben iemand die ontzettend veel en vaak aan haar lippen bijt en velletjes er af trekt, dus of het nou zomer of winter is: mijn lippen zijn altijd kapot. Sinds september gebruik ik Purol, en ik ben daar mega tevreden over. Je lippen zijn heel snel weer in een normale staat, echt fijn! 

Warmtedeken (in bed of los)

Het woord zegt het eigenlijk al: een warmtedeken. Je hebt twee versies: de warmtedeken voor onder je hoeslaken in bed (hoera voor lekker slapen!) en een warmtedeken voor op de bank/stoel of wherever you are. Die eerste heb ik al mijn hele leven (oeps) en ik kan oprecht niet meer zonder. Die tweede heb ik nu een aantal jaren, en ook hier zit ik standaard onder als ik thuis aan het werk ben. Het is zó fijn. Let wel op: verslaving gevoelig. 😉 

Mini-marshmallows

Leuk, die bekers warme chocolademelk die er op één dag allemaal wel niet doorheen gaan, maar dat is natuurlijk een heel stuk leuker met mini-marshmallows (hell yes!), een dot slagroom en karamelsaus. Never say ‘no’ to that. Mini-marshmallows kun je onder andere kopen bij Søstrene Grene. 

Zonder welke essentiële dingen kunnen jullie écht niet in de winter? Laat het weten in de reacties, en wie weet maak ik nog een tweede deel! Fijne week! Liefs. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.