Vijf favoriete apps van dit moment

Toen ik afgelopen december mijn nieuwe mobiel in handen kreeg en wíst dat ik hier vier keer zoveel schijfruimte op zou hebben dan op mijn vorige mobiel was het eerste wat ik deed: de PlayStore door scrollen. App na app: ik kon downloaden wat ik wilde. Nu we een paar weken verder zijn heb ik een aantal fijne apps op een rijtje gezet dit ik graag met jullie wil delen. Want wees eerlijk: we houden allemaal van goede, snelle en simpele apps.

TIKKIE

De eerste app die ik graag met jullie deel is TIKKIE, een app die de laatste maanden enorm in de running is en die je bijna niet hebt kunnen missen. Met deze app kun je betaal verzoekjes naar elkaar sturen, nadat je bijvoorbeeld met je vrienden wat hebt gedronken in de kroeg en van al je vrienden nog geld krijgt – omdat jij weer zo loyaal was om voor te schieten. 😉 Onwijs handig én betrouwbaar.

ROUND

De enige pil die ik niet vergeet te nemen is de anticonceptiepil, maar alle andere pillen? Mij niet gezien. Voor mij is het enorm belangrijk dat ik Vitamine D slik, en vooral in de wintermaanden kan ik dit eigenlijk niet vergeten. Toen ik op zoek ging naar een fijne reminder-app kwam ik uit op Round: een app waarbij je al je dagelijkse pillen kunt invoeren en ze ook weer kunt afvinken zodra je ze geslikt hebt. Je krijgt wél een melding, maar niet zo’n irritante die je de hele dag achtervolgt. Ik vind hem zelf onwijs handig!

VSCO

VSCO, wie kent ‘m niet? Dé app waarmee je foto’s bewerkt en dan ook mijn meest-gebruikte app aller-tijden. Persoonlijk ben ik echt te spreken over de filters en bewerkingsmogelijkheden van deze app en raad ik hem zeker aan. No more words needed, lijkt me zo. 😉

UNUM

Deze app zal je misschien niet direct iets zeggen, maar geloof mij: als je je Instagram-feed belangrijk vindt (of er gewoon mee wilt spelen/oefenen) én een fotografie-fanaat bent ga je deze app héél fijn vinden. Met deze app kun je namelijk je feed indelen, zodat je voor het publiceren van je foto kunt zien hoe hij in je feed staat. Zo weet je gelijk of hij wel past en kun je hem desnoods nog een paar dagen uitstellen. Win-win. En ja: de app werkt heel verslavend. Guilty.

WAZE

Deze app ken ik al járen, maar kan ik pas echt gebruiken nu ik zelf ook achter het stuur zit. Met de app waze kun je instellen waar je moet zijnhoe laat je daar moet zijn en dan zegt de app – op berekening van files etc. – hoe laat je weg moet en welke weg je het beste kunt nemen door files te ontwijken. En na een paar keer testen weet ik het zeker: de app is 100% betrouwbaar en helemaal up-to-date met nieuwe wegen en omleiding. Heerlijk!

Wat is jouw favoriete app van het moment? Ik wil graag nog meer apps ontdekken,  dus laat het zeker even weten in de reacties. Liefs. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.