Waar je nu eindelijk de tijd voor hebt: een fotoboek ontwerpen! | Quarantaine tips

smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's

Ben jij team altijd-meteen een fotoboek maken of team maanden-uitstellen en later pas bestellen? Na bijvoorbeeld een vakantie, het eerste levensjaar van je kindje, een huwelijksreis of een ander bijzonder moment. Ik ben altijd team uitstellen, hoewel ik dat graag anders had gezien, hahaha. In 2017 ben ik op vakantie geweest naar Griekenland en ik heb van de tijd die ik over heb vanwege het Coronavirus nuttig gebruik gemaakt door het fotoboek alsnog te ontwerpen en laten drukken! Kijk je mee?

Er zijn een heleboel mensen die er onwijs veel waarde aan hechten om bepaalde momenten, of het liefst zo veel mogelijk momenten, vast te leggen. Altijd. Ik ben er zo één. Het liefst leg ik alles vast, elke seconde, omdat ik bang ben juist dat éne spontane moment te missen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste camera kocht was dat heel extreem, inmiddels beperk ik mij tot een aantal momenten en weet ik wanneer het wat minder gepast is de camera er (veel) bij te pakken. Maar als het gaat om vakanties… dan ben ik niet achter mijn camera weg te krijgen. En zelfs dán denk ik later nog: shit, ik heb te weinig goede foto’s. (Ja, echt.)

Drie jaar geleden, in april 2017, ging ik op vakantie naar Rhodos, Griekenland. Een land en plaats waar ik nog nooit eerder was geweest en wat echt een gigantisch leuke vakantie was. Ik heb destijds ook alle foto’s op mijn blog gedeeld (klik hier). Ik had in de tussentijd nog nooit de tijd genomen om een fotoboek te ontwerpen, tot nu! Want vanwege het Coronavirus heb ik meer tijd over om dit soort achterstallige klusjes in te halen. Gelukkig is het maken van een fotoboek een leuk klusje, dus ik heb er goed werk van gemaakt!

smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's

Dit fotoboek heb ik online besteld bij Smartphoto.nl. Je kunt hier je eigen fotoboek ontwerp kiezen en volledig naar je eigen smaak inrichten. Teksten, afbeeldingen: je kunt de bladzijdes vullen hoe je maar wilt. Zelf heb ik ervoor gekozen het niet al te gek te maken en het redelijk overzichtelijk te houden omdat ik dat altijd wel fijn vind aan fotoboeken. Je ontwerpt jouw fotoboek (je slaat hem eventueel even op in je account zodat je er een paar dagen later mee verder kunt), je bestelt hem gemakkelijk en binnen een aantal werkdagen vind je hem thuis op de deurmat! As easy as it sounds.

Bij Smartphoto.nl kun je naast fotoboeken ook een hele hoop andere unieke fotocadeau’s bestellen. Inmiddels is het mijn standaard webshop als ik een fotocadeau zoek en ik ben elke keer weer mega blij met de service & kwaliteit. Een echte aanrader!

Heb jij nog een vakantie of ander mooi moment waar je nog een fotoboek van wil laten maken? Of misschien foto’s los wil laten afdrukken? Ik ben benieuwd! Liefs, Larissa

Dit artikel is in samenwerking met Smartphoto.nl*

smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's
smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's
smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's
smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's
smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's
smartphoto-styledbylarissa-fotoboek-ontwerpen-unieke-fotocadeau's
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *