Waarom ik heel graag loafers wil maar ze (nog) niet koop

 12/3/4/5/6/7/8/9

Als er een trend is die in een razendsnel tempo alle fashionbloggers heeft bereikt, is het wel deze schoenen trend. De loafer is vaak een wat aparter soort schoen, en ik twijfel als een gek of ik deze juist wel of juist niet aan mijn garderobe moet toevoegen.

To start with: wat een prach-ti-ge schoenen zijn dit. Bovenstaande vind ik stuk voor stuk extreem mooi en ik wil ze ontzettend graag nú meteen kopen. Ik raak niet uitgekeken op Pinterest als ik outfits zoek met deze schoenen, want wat kun je ze leuk combineren met allerlei broeken en andere items. I-love-them. Maar er is een reden dat ik ze (nog) niet koop. En daar ga ik jullie nu meer over vertellen.

Oké, om maar te beginnen met de bovenkant van de schoen. Ik heb mij laten vertellen dat dat ‘de schacht’ heet, maar of ik daarmee de waarheid spreek weet ik niet zeker. Ik heb van mezelf redelijk lange voeten, dus wanneer ik schoenen aan trek met een behoorlijke opening aan de bovenkant ziet dat er vaak niet zo charmant uit. Al helemaal niet als je tenen nog een klein stukje te zien zijn (no-go!). Eerlijk is eerlijk: het is al een tijdje geleden dat ik voor het laatst loafers aan probeerde, maar bij de exemplaren die ik toen heb gepast was dat laatste van toepassing. Niet zo fashionable.

Mag ik eens vragen, meiden? Hoe doen jullie dat met loafers met een open achterkant (een slip-on)? Schoppen jullie je schoenen niet bij elke stap uit? Ik kan daar namelijk totaal niet op lopen. Otherwise: loafers zijn vaak redelijke statische schoenen, waardoor ik in het geval van een dichte schoen enorm snel blaren krijg! Help!

Conclusie

Ik twijfel. Bovenstaande redenen zetten mij enorm in dubio, want ik wil ze zó graag hebben (ik heb ze zelfs thuis gehad, maar weer teruggestuurd naar de winkel), maar ik weet niet zo goed of het verstandig is om ze te kopen. Wellicht dat ik over een tijdje spontaan een paar loafers vind die 1) een redelijke dichte bovenkant hebben 2) blaar vriendelijk zijn en 3) mij leuk staan. En mocht iemand een paar loafers weten die voldoen aan bovenstaande eisen, TIP ME! 😉

Heb jij loafers en zo ja: wat zijn jouw ervaringen daarmee? Alle tips kan ik gebruiken, dus laat het me zeker even weten! Vinden jullie dat ik toch loafers aan moet schaffen? Liefs, Larissa. 

Share:

5 Reacties

 1. 11 juni 2017 / 09:18

  Ik snap je helemaal! Ik heb ook (nog) nergens goede loafers gevonden voor mijn voeten. Gelukkig laatst wel een paar mooie slippers kunnen scoren 🙂 Dat zijn tenslotte ook instappers haha!

  • Larissa
   Auteur
   11 juni 2017 / 15:14

   Ja, ik zag ze volgens mij op je blog! Maar, hoe loop je daar op? Ik schop ze dan altijd automatisch bij elke stap uit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.