WEEKVLOG ★ Een week mee naar stage

Hola! Hoe gaat het met jullie? Vorige week heb ik de hele week gevlogd, en dat was niet zonder reden… Benieuwd naar die reden én naar de vlog? Lees dan snel verder!

Dus… Vloggen. Ik had er stiekem een hekel aan, totdat ik vorige week begon met vloggen. Een tijdje geleden had ik al een vlog gemaakt bij RTL, en ondanks dat ik dat 1) heel erg ongemakkelijk vond en ik het 2) vreselijk vond om mezelf terug te zien voor het bewerken, werd het uiteindelijk nog best goed ontvangen door vrienden en familie. Daarom vond ik het minder erg om vorige week te vloggen.

SCHOOLOPDRACHT

Nu ik op stage ben moet ik elke week een opdracht uitvoeren vanuit school. Vorige week was dat een vlog, waarbij ik een hele dag zou laten zien wat ik allemaal deed. Omdat ik één dag zo karig en saai vond, besloot ik uit m’n comfort zone te stappen en er een weekvlog van te maken. Een korte, voor de schoolopdracht die maximaal 4 minuten mocht duren, en een lange: speciaal voor jullie. Met alle leuke stukken er in, die ik er voor de opdracht uit moest knippen. Professioneel is de vlog niet, maar ik ben er best trots op. Al is het alleen maar omdat ik hem hier deel, want eerlijk? Ik vind het rete-ongemakkelijk. Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. Kato
  14 december 2017 / 11:28

  Leuke vlog! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   18 december 2017 / 11:10

   Thanks, Kato! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.