Welcome, November

Oh, wat heerlijk om te kunnen zeggen dat het eindelijk weer november is! Het najaar is mijn favoriete tijdperk en ik geniet al weken met volle teugen van de herfst.

Terwijl ik deze blogpost schrijf, heb ik een hele fijne herfst playlist opstaan. Het is deze:

De maand november staat tot zover – in tegenstelling tot oktober – nog niet helemaal volgepland. Sterker nog: ik heb eigenlijk niks op de planning staan, en dat vind ik heerlijk. Uiteraard zullen er spontane activiteiten bij komen, maar veel zullen dat er niet zijn.

In deze maand ga ik me 100% focussen op rijlessen, want het examen komt nu dichterbij dan ooit… Enorm spannend maar heel erg veel zin in! Keep you updated. 😉 Ook heb ik weer een volle maand stage en zal ik daar dan ook behoorlijk druk mee zijn. We zijn al bijna op de helft! De tijd gaat zo snel! Binnenkort vertel ik jullie in een update hoe alles gaat met mijn stage!

Voor deze maand heb ik wel enorm veel leuke ideeën en concepten voor jullie klaar staan. Herfst, kerst en vooral heel veel blijheid! Ik kan niet wachten om alles met jullie te delen. Wat gaan jullie deze maand allemaal doen? Vergeet in elk geval niet te genieten van wat de herfst allemaal met zich mee brengt, want het is zó voorbij… Liefs!

Share:

2 Reacties

 1. 1 november 2017 / 15:19

  Mooie foto. En heel veel succes weer met je stage!

  • Larissa
   Auteur
   3 november 2017 / 12:24

   Dankjewel, Elke! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.