Welkom, lieve juli.

Photo by Matthieu Joannon

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat we om half een ’s nachts buiten naar vuurwerk stonden te kijken. Man, wat gaat dit jaar snel! Persoonlijk vind ik juli een onwijs fijne maand en daarom ben ik heel erg blij dat juli er eindelijk weer is. Ik heb deze maand heel wat leuke dingen op de planning staan… Lezen jullie mee?

NOG EÉN EXAMEN

Overmorgen heb ik mijn laatste examen van dit jaar: een Engels schrijfexamen. Het zijn allemaal geen moeilijke examens dus het valt gelukkig mee, maar ik moet er nog wel even voor gaan zitten.

DIPLOMA UITREIKING 

Mijn allerliefste vriendinnetje Lizzy is geslaagd (lees hier hoe we dat vierden), en aankomende week is haar diploma uitreiking. Heel trots op haar! <3

EINDE SCHOOLJAAR, TERRAS

Komende week is mijn laatste schoolweek, en dat betekent dus ook dat ik vanaf aankomende vrijdag officieel vakantie heb. Omdat er de hele week van en naar Zwolle totaal geen treinverkeer is weet ik nog niet hoe ik op school ga komen, maar dat zien we dan wel weer. 😉 Als ik wel op school kom, gaan we vrijdag naar een terras toe met de hele klas om het jaar gezamenlijk af te sluiten. Gezellig!

NOORDWIJK

Wij gaan dit jaar waarschijnlijk niet op vakantie, maar gelukkig wel drie dagen naar Noordwijk samen met mama. Hopelijk wordt het mooi weer, want we zitten recht aan het strand. Héél fijn.

FEEST CASSEDEY

Een paar weken geleden was Cassedey jarig en dat vierden we (zie hier) toen met taart en patat, maar deze maand gaan we het groots en officieel vieren met een heus huisfeest inclusief slaappartij. De vorige keer dat we bij haar thuis een huisfeest hadden bleef niet alles heel, maar hey: we proberen het gewoon nog een keer, haha.

EIGEN BEDRIJF

Begin juni heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (lees hier meer), en daar zal ik binnenkort wat meer over uitleggen. Het gaat in elk geval, uiteraard, om mijn eigen onderneming en deze zomervakantie heb ik volledig ingedeeld met betrekking tot het hele concept, zodat ik het helemaal kan uitwerken en hopelijk ook opzetten. To be continued…

R-U-S-T.

Ok, het moge wel duidelijk wezen dat mijn grootste plan voor de komende weken écht rust is. Ik ben veel te overwerkt en moet flink uitkijken dat dat niet te lang gaat duren, want ik zit echt in de gevarenzone. Daarom ben ik heel blij dat het bijna vakantie is en ga ik proberen alles op een rustiger tempo te doen. Ik barst van de ideeën, dus het wordt nog een uitdaging, maar ik ga m’n best doen. Iemand nog tips?

Wat zijn jullie plannen voor juli? Hebben jullie al bijna zomervakantie of moet je nog even naar school of werken? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.