WISHLIST | Boeken die ik nog graag wil lezen

Al zolang als ik me kan herinneren lees ik met alle liefde boeken, en ondanks het feit dat ik er tegenwoordig steeds minder tijd voor heb kan ik me nog steeds prima vermaken in de boekenwinkel. Er zijn dan ook nog een hele hoop boeken die ik graag zou willen lezen, dus hierbij mijn wishlist aan boeken!

Zeik niet zoDe doorbraakIkigaiZomerhuisBedrockOn FleekDe edele kunst van not giving a fuckSLADankboek.

Mijn favoriete genres wat boeken betreft zijn toch echt wel literaire thrillers of autobiografieën. Dit zijn dan ook de boeken die ik eigenlijk altijd wel lees, maar er zijn een aantal uitwijkende genres die ik zo nu en dan ook nog wel eens leuk vind. Bovenstaande boeken zijn allerlei verschillende genres maar lijken me stuk voor stuk enorm interessant om te lezen. Zo zijn boeken als Zeik niet zoBedrockIkigai en De edele kunst van not giving a fuck momenteel razend populair en wilt bijna iedereen deze boeken wel lezen, and so do I. Maar kookboeken, zoals SLA, zijn niet specifiek heel erg in trek. Wel bij mij, want kookboeken inspireren me enigszins tóch om af en toe te koken – of in elk geval een poging doen tot. Zomerhuis en De doorbraak zijn typische boeken die ik in een mum van tijd uitlees. Literaire thrillers geschreven door mijn favoriete auteurs, dus dat ik deze op mijn wishlist heb staan is bijna vanzelfsprekend. Als laatste hebben we nog het boek On Fleek, waar ik simpelweg heel erg benieuwd naar ben.

Welke boeken staan momenteel op jouw wishlist? En welke van bovenstaande kun je mij echt aanraden – of juist niet? Ik ben enorm benieuwd! Fijn weekend!

Share:

4 Reacties

 1. 20 oktober 2017 / 08:15

  On Fleek lijkt me ook een erg leuk boek! Ben er nu al meerdere keren voorbij gelopen 😛

  • Larissa
   Auteur
   20 oktober 2017 / 14:12

   Ja, ik ook inderdaad!

 2. 20 oktober 2017 / 09:51

  On Fleek ben ik ook benieuwd naar. Eerlijk gezegd verwacht ik er niet veel van, dus vandaar dat ik ‘m ook niet koop haha!

  • Larissa
   Auteur
   20 oktober 2017 / 14:13

   Daar ben ik het inderdaad ook wel mee eens. De prijs in vergelijking met de verwachting zorgt ervoor dat het het niet helemaal waard is. Maar toch… Stiekem wel nieuwsgierig. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.