Wishlist voor deze herfst | AW18/19

Oh, herfst… Mijn favoriete seizoen is eindelijk aangebroken (YAY!) en ik werd door het regenachtige weer wat je ziet als je uit je raam kijkt helemaal geprikkeld met de nieuwe collecties. Daarom heb ik een extra grote wishlist gemaakt voor jullie met heel veel items die ik komend seizoen graag in mijn kast wil hangen… 😉 Kijken jullie mee?

Geruite broekZwart T-shirt met tekstBlauwe handtasGeruite blazerZwart basic T-shirtLichtroze truiRoze trui met kantGeruite grijze jasRode blazerHaksandaalGroene rokGrijs vestSchipperspetKorte rokBruine trui met colBruine enkellaars.

BLAZERS

Als er iets is wat ik komend seizoen meer wil inslaan zijn het blazers: ik draag die de laatste tijd steeds vaker en merk toch dat ik er te weinig van heb. De twee bovenstaande blazers vind ik allemaal zo mooi en classy. Mijn favoriet is de rode, geribde blazer (links onderin). Welke is jullie favoriet?

TRUIEN

Ik heb onwijs veel truien, maar te weinig leuke. Jep, in zo’n fase zit ik momenteel. De wat-moet-ik-aan-fase. Ik heb al onwijs veel mooie truien voorbij zien komen dus ik moet even goed selecteren… Oeps.

PANTY’S

Wat ik afgelopen week al eerder heb benoemd en waar ik nog steeds achter sta, is dat je dit jaar veel meer outfits ziet waarbij je een rok of jurk door draagt, ook als de temperaturen zakken. De panty is een item die we massaal kunnen inslaan, want voorlopig blijven we in rokjes lopen. Het groene rokje wat ik heb uitgekozen is maar een voorbeeld: ik heb heel veel verschillende kleuren gezien in dit formaat en daar ga ik er zéker een of meerdere van aanschaffen.

Wat staat er nog hoog op jullie verlanglijst voor komend seizoen? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.