XXL My week in Pictures #63 & #64 | Half jaar samen, kerstmis en oud & nieuw

Morning! De afgelopen weken waren misschien wel de drukste weken van 2016, en aangezien het vorige week zondag kerstmis was en afgelopen zondag nieuwjaarsdag, vond ik het niet gepast om een weekoverzicht te plaatsen. Daarom hebben jullie vandaag twee weken van mij tegoed, dus pak er de restjes champagne bij, eet een oliebol en vermaak je met alle foto’s! 

Dinsdag hadden we onverwachts een tussenuurtje, en aangezien de Bigmac’s 1 euro waren was dat voor zo ongeveer de gehele klas (of heel Zwolle, Nederland?) redenen genoeg om massaal naar de Mac gegaan. Sinds wanneer bestaat er een McCafé? Zo’n leuk concept, haha!

Dit is de laatste keer dat jullie dit fitnessapparaat voorbij zullen zien komen, want de fitnesszaal gaat weg! NEE! Altijd met gym gingen we fitness doen en de jongens vermaakten zich in de zaal met een voetbal, maar nu moeten we onszelf het ziekenhuis in werken tijdens de gymlessen. ZO jammer..

Blijvertje: broodje zalm van de HEMA. Ondanks dat ik niet meer elke dag bij de HEMA kwam, in tegenstelling tot mijn middelbare schoolperiode, kan er níks op tegen de broodjes, de hotdogs en de warme chocolademelk van de HEMA. Samen met mama en oma was ik in het dorp en aangezien we nog niet hadden geluncht haalden we wat.

Work, work, work.

Na werk snel wat kerstkaarten schrijven die de volgende dag in Dronten gebracht moesten worden (en eentje voor lieve Jarno, want ja, dat is ook wel zo lief).

Terwijl we eigenlijk les hadden namen Lotte, Cassedey, Pieter en ik nog de laatste dingen door voordat het project klaar was, zoals spellingsfouten en open vlakken.

De laatste aflevering van Linda’s mannen :(. Man, wat hoop ik dat ze nog meer docu’s gaat maken met andere bekendheden. Favoriete docu by far.

Kijk nou hoe leuk deze champagneflessen zijn! Heel lief.

Kerstpakketten uitreiking van m’n werk! Uiteraard met voorafgaand DubbelFris als champagne en een speech van de baas. En niet te vergeten: de groepsfoto’s in werkkleding. Liefde.

En als je dacht dat ik dit jaar niet aan kerstkaarten deed, dan heb je het mis.. Hier nog een hele stapel!

Ik ging knutselen voor kerst! Tip voor theeliefhebbers: koop een theekruiden houder (zoals deze), knip theezakjes van de favoriete thee van de persoon open, doe alle kruiden in een potje en versier het potje. Zelf gemaakt, goedkoper dan alles los kopen én origineel ;).

‘Kerstviering’ op school, en dus tijd voor gratis koekjes. HEEL veel gratis koekjes. Dit was echt 1/15e deel van alles wat er lag. En uiteraard kregen we er ook weer gratis warme chocolademelk bij.

Met de hele klas uit volle borst meezingen met de karaoke is toch wel het toppunt van onze klas. Het kan gewoon. En we schamen ons niet. Het is zo leuk.

Donderdagmiddag gingen Cassedey, Lotte, Floor, Naomi, Daan en ik naar de supermarkt om inkopen te doen voor de dag erna. We hadden énorm veel eten gehaald.

Mijn outfit, de dag voor de vakantie. Neem het met een korreltje zout. Kersttrui en verlichting. Ineens kreeg ik pluspunten bij de docenten die me zo door school zagen lopen. Haha. Het mag (voor één keer, dan).

Lotte en ik hadden van beneden een kerstboom weten te fixen, en kijk hoe ‘ie er bij staat! Zo sfeervol!

Schaatsen met de klas, wat was dat gezellig. Je kunt hier meer foto’s zien van het lunchen én het schaatsen, en dan vertel ik je meteen hoe het er aan toe ging.

Check-in, check-uit. En weer door. En potverdorie lief mobieltje, waarom zo overbelicht?

Voordat ik naar m’n werk ging had ik deze carpaccio salade. AANRADER! Mega mega mega lekkere salade. Ik kocht hem bij de supermarkt Deen, maar wellicht dat ‘ie op meerdere plekken te koop is.

Nog even snel vlak voor de kerstdagen met oma naar Dronten rijden.

Ik moest namelijk nog wat foto’s ophalen voor een cadeau voor m’n moeder. Hebbes! Even serieus: ik liet foto’s afdrukken voor 6 cent. 6 cent?! Daar kun je nog wel eens foto’s voor laten afdrukken, vind ik zo.

24 december gingen we gezellig met de familie uit eten!

En natuurlijk waren we vergeten om All You Need Is Love op te nemen, maar de dag erna kwam er een herhaling op televisie en konden we hem alsnog kijken! Traditie.

Vlak voor de vakantie hadden we een lesje columns schrijven, en ik wist helemaal niet dat ik dat zo leuk vond! Ik had het nog nooit gedaan, dus het was nieuw voor me. Ik ging meteen aan de slag en zette mijn eerste column online op m’n schoolblog. Je kunt ‘m hier lezen.

Op eerste kerstdag ging ik ’s ochtends en ’s middags even langs bij m’n schoonfamilie om kerst te vieren. Ik had een glitterpanty aan. Word vervolgd.

Etennnn! Gezellig!

En bij thuiskomst nog meer eten…

Voor degene die mij op Instagram volgen zullen het al wel gezien hebben, maar voor kerst kreeg ik DEZE BABIES. Kijk nou even hoe prachtig ze zijn. LIEFDE voor die laarzen. Binnenkort zal ik ze dragen als ik outfitfoto’s ga maken, dan zien jullie ze beter!

Ook kreeg ik dit boek. Ik lees niet mega veel boeken, maar als ik ze lees zijn het de boeken van Suzanne Vermeer, Saskia Noort of een soortgelijke schrijfster/schrijver.

Kerstdiner! Zo lekker maar zo ontzettend veel. Ieder jaar eten we gepofte aardappel omdat ik die zo immens lekker vind. Echt, ik kan daar zo naar uitkijken.

Outfitje. Ik heb mijn kerstoutfit helemaal niet gefotografeerd, en daar baal ik echt van. Ik had namelijk een mega mooie jurk met open rug aan, dus die wilde ik graag met jullie delen. Als ik hem nog een keer aan doe voor een bepaalde gebeurtenis, beloof ik jullie dat ik ‘m op de foto zal zetten!

Ik ging aan de gang met het bijsnijden van foto’s voor m’n moeders agenda. Even de creatieveling uithangen, vind ik zo nu en dan ook wel weer leuk om te doen.

Tweede kerstdag kwam Jarno langs en gingen we ’s middags met mama samen Cluedo spelen. Met warme chocolademelk, uiteraard.

Ennnnn onderweg naar Jarno, de dag na kerst!

Oma was een paar dagen weg en dus kregen we de lieve katjes even thuis om op te passen. <3

Maar dit zijn dan de lieverds die bij mij in huis wonen. Love these two.

30 december waren Jarno en ik een half jaartje samen. Liefde <3

 

Jarno en ik haalden een lunch bij de supermarkt. Je ziet het al: het was een lekkere gecombineerde lunch.

Tomatensoep, croissants, brie, satébroodjes. Love.

Avondeten bij de supermarkt. Lekker gezond.

Appelflappen bakken! Jaarlijkse traditie waar we elke keer weer steevast aan mee doen. Hier lees je er meer over.

Gelukkig nieuwjaar! Proosten op het prachtige 2017 wat ons tegemoet komt!

En ondanks dat ik geen feestje had gehad dit jaar met oud en nieuw, kon ik maar niet slapen. Ik was klaarwakker, terwijl ik om twee uur in bed lag. Ik zag de klok van drie, vier, vijf en zelfs zes uur. Pfff. Uiteindelijk sliep ik ook rond zes uur. Je snapt wel dat ik niet voor half twaalf wakker was :’). Fun fact: toen ik na twee uur niet kon slapen besloot ik m’n tijd nuttig te besteden. Ik heb mijn documenten gesorteerd, een nieuwe CV aangemaakt, aan m’n stagemails gewerkt en informatie opgezocht voor een schoolopdracht. Geluk bij een ongeluk, zeggen we dan maar.

Lief als je nog helemaal hebt doorgelezen tot het einde! Het was een enorme lap tekst en foto’s. Ben jij al klaar voor het nieuwe jaar? Of ook nog aan het uitbrakken van de nieuwjaarsfeestjes? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

4 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 19:15

  Mooie laarzen! En wat feestelijk, zo’n glitter panty 🙂

  • Larissa
   Auteur
   4 januari 2017 / 13:44

   Lief, dankjewel! 🙂

 2. 4 januari 2017 / 15:33

  Leuke foto’s! En wat een gezellige kerstsfeer in eigenlijk al je foto’s 🙂

  • Larissa
   Auteur
   4 januari 2017 / 17:06

   Wat lief, dankjewel Elke!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.