XXL My week in Pictures #80 & #81 | De Peperbus beklimmen, Dunkin’ Donuts en Rhodos

Daar zijn we dan: twee weken aan herinneringen en mooie momenten verder. In de week voordat ik op vakantie ging deed ik dingen die ik op een doorsnee middag niet zo snel zou doen… En vervolgens zat ik donderdagnacht in Rhodos. Kijken jullie mee?

De dinsdag na Pasen had ik studiedag. Omdat mijn bestelling van River Island niet werd geleverd door een fout in het systeem, maar ik wél mijn bikini wilde hebben, ben ik op eigen houtje naar Amsterdam afgereisd om hem alsnog te halen. Ik moet tenslotte wel een bikini hebben op vakantie.. Het was de eerste keer dat ik in m’n eentje naar Amsterdam ging, maar het is me zo goed bevallen!

Ik hou van dit hoekje in de Urban Outfitters.

En we lopen uiteraard ook even door de Pull & Bear heen nu we er toch zijn.

Sinds een paar weken zijn er een aantal filialen van Dunkin’ Donuts geopend in Amsterdam, en omdat ik zo’n fan ben van donuts kon ik deze niet overslaan. Ik kocht deze drie knappe koppen. Stuk voor stuk lekker, maar niet anders dan normale donuts. Leuk om een keer geprobeerd te hebben, maar ik ga het niet vaak kopen.

Woensdag was mijn enige schooldag van die week. Samen met Daan beklom ik de Peperbus in Zwolle voor een radio-uitzending, die die vrijdag live uitgezonden zou worden. Omdat ik er zowel donderdag als vrijdag niet bij was, en ik toch mijn steentje wilde bijdragen, heb ik dit item opgenomen. De radio-uitzending is hier terug te luisteren.

Woensdagmiddag was het tijd om de koffers in te pakken! Wat een bende, als je het zo bekijkt…

Even een foto tussen het inpakken door! Outfit van de dag.

In Amsterdam had ik ook dit linker oogschaduw palette gekocht: inmiddels heb ik er dus drie. Ik ben ontzettend te spreken over deze oogschaduw en draag het standaard elke dag. Zo’n fijn merk!

Donderdagochtend, vlak voor vertrek richting Schiphol, bleek m’n moeders koffer kapot te zijn en niet meer dicht te kunnen. We reden snel naar de dichtstbijzijnde winkel die koffers verkocht, kochten een nieuwe en verwisselden alle spullen op de parkeerplaats, haha! We hebben onze trein richting Schiphol nog gehaald ;).

Door de douane gekomen, paspoort en instapkaart klaar, onderweg naar het vliegtuig!

Off to go! We hadden uiteindelijk ruim twee uur vertraging, balen! Daardoor had ik ontzettend lang dit uitzicht, maar ach. Uiteindelijk is het goedgekomen!

Ik raak niet uitgekeken op dit uitzicht… Het is zo mooi daar boven!

Good morning from Rhodes! Ik werd wakker, liep met mijn pyjama nog aan naar buiten en genoot van het uitzicht en de aangename temperatuur. Het was niet méga warm, maar in Nederland had ik er om 9 uur ’s ochtends niet zo bij kunnen zitten.

De eerste dag gingen we op verkenning, en kwamen we dit prachtige stukje op het strand tegen. Ik ben verliefd.

We pakten de taxi richting het centrum, omdat de temperatuur niet lekker genoeg was om te zonnen of zwemmen. Een dagje shoppen, net zo leuk!

We namen even een pauze bij de Starbucks.

’s Avonds ging ik in bad: iets wat ik thuis niet kan. Ik vind het zo fijn om in bad te relaxen.

Op de tweede dag was het weer nog steeds niet lekker, en dus besloten we een ander gedeelte van de stad te bezoeken.

Diezelfde middag gingen we naar de Spa in het resort. Heerlijk!

Zaterdag avond deden we mee met de Bingo in het hotel, met maar liefst zeven kaarten. Hoe dat afliep, zien jullie volgende week in mijn Rhodos verslag! 😉

Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo veel cappuccino gedronken als in deze week, maar de cappuccino was oprecht heel erg lekker.

Met mama even bij de bar wat drinken!

Pro travel tip: neem een stijltang mee wanneer je nette blouses hebt, om deze te strijken.

De hele week hadden we een lopend buffet, behalve zondag en maandag. De zondag hadden we à la carte in het Italiaanse restaurant. Dit was ons voorgerecht. We hebben ons rot gelachen, die avond. Waarom? Dat lees je ook volgende week!

Tussengerecht, hoofdgerecht en dessert! Eerlijk is eerlijk: het was ontzettend lekker!

De ik-heb-zojuist-mijn-haren-geföhnd-selfie.

Ik blijf er verliefd op.

Deze avond aten we Grieks, en dus kleedde ik me wederom netjes aan. Wat vinden jullie van deze outfit? Ik moest er even aan wennen, maar ik vind hem best tof.

And again, bath time!

Mijn dagje-zonnen-met-bikini-en-kimono-outfit.

En dit is dus hoe ik er 7/10e deel van de vakantie bij loop.

De zonsondergang fotograferen!

Ho, deze foto is per ongeluk ondersteboven, haha. Opeens brak mijn nagel af?! Uit het niets? Heel raar, haha.

De vakantie zit er al weer op.. Proberen de véél te zware en volle koffer dicht te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt, hoewel bij het vliegveld wel bleek dat we veel en veel te veel gewicht hadden. Oeps!

Onderweg naar ons vliegtuig! Daar staat ‘ie dan.

En hoe moe ik ook was: zaterdagochtend stond ik gewóón weer in de sportschool, want daar had ik me bijna twee weken niet meer vertoont. En ik vond het nog best lekker ook.

De komende week keert de rust weer terug in mijn dagelijks leven, maar komt er wel een hele serie online over Rhodos! Met tussendoor nog wat andere artikelen. In elk geval genoeg om te lezen dus! Fijne zondag, allemaal! Liefs, Larissa.

Share:

2 Reacties

 1. 30 april 2017 / 12:51

  Wat een leuke weken. Ik ben heel benieuwd naar je Rhodos verslag!

  • Larissa
   Auteur
   30 april 2017 / 15:57

   Wat lief, dankjewel! Maandag komt de eerste online!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.