XXL outfit post: alle outfits in Rhodos

De afgelopen week was ik te vinden in het prachtige Rhodos, en ik als fashion blogger smeekte mijn moeder dag in dag uit om foto’s van mijn outfit te schieten. Speciaal voor jullie. En daarom dus hierbij alle outfits die ik in zes dagen tijd heb gedragen!

Griekenland leek me de perfecte plek om heel veel prachtige outfitfoto’s te maken, en dus heb ik outfits samen gesteld die zowel leuk als comfy voor vakantie zijn. Soms heb ik twee outfits op één dag, soms heb ik alleen een bikini aan en kleed ik me alleen om voor het ontbijt, de lunch en het diner. Door de foto’s heen zie je dat het weer steeds iets warmer werd: van lange broek en een vestje, naar bikini in het water. Laat je me weten wat je van alle outfits vindt? Enjoy it! Liefs, Larissa.

Vrijdag 21 april

Top – H&M ♥︎ Coachella ’16 | Jeans & tasH&M | JackPrimark | SneakersNike | Horloge – Lucardi.

Zaterdag 22 april

TruiBrandy Melville | JeansH&M | SneakersNike | HorlogeDaniel Wellington | Zonnebril – Primark.

Zondag 23 april

Links: TopBershka | JeansH&M | SneakersNike | HorlogeDaniel Wellington.

Rechts: Tas & kimonoH&M | HorlogeDaniel Wellington.

Maandag 24 april

TopBershka | JeansH&M | ZonnebrilPrimark.

Dinsdag 25 april

BikiniRiver Island | HoedLokale winkel in Rhodos.

Woensdag 26 april

Top & SalopetteH&M | HorlogeDaniel Wellington.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 29 april 2017 / 11:56

  Wat leuk, zo’n XXL outfit post! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   30 april 2017 / 12:46

   Dankjewel, Eva! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.