yesterday’s outfit

DSC_0682

Hi all! Gisteren was het méga lekker weer – waar jullie hopelijk allemaal van hebben mogen genieten – en dus maakte ik van de zonnige gelegenheid gebruik om outfitfoto’s te schieten! Benieuwd? Lees dan verder :). 

Het was absoluut geen ramp geweest als ik die lange broek had vervangen voor een shortje, want eigenlijk was deze outfit nét iets te warm. Gelukkig had ik een crop top aan wat het al een stuk fijner maakte. Fietsend door het bos op zoek naar een mooie plek voor foto’s kwam ik een stukje tegen waar enkel een bankje stond en waar een soort van open plek was. De zon – die door de bomen heen kwam – scheen perfect op dat stukje en het zag er zó mooi en ‘magisch’ uit (kan een plek er magisch uit zien?), dat ik besloot hier foto’s te maken. En ik vind ze enorm tof gelukt, al zeg ik het zelf. Gelukkig is het vandaag net zulk lekker weer, dus geniet nog even lekker van het warme weertje, voordat het voorbij is. Kus.

DSC_0651 bewerkt

DSC_0648 bewerkt

DSC_0505

DSC_0682

DSC_0689

DSC_0585

Top & Schoenen – C&A • Jeans – H&M • Bomberjack – Miss Etam • Horloge – Lucardi • Tas – Hafkamp.

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   20 augustus 2016 / 13:52

   Dankjewel, Monique!

  • Larissa
   Auteur
   20 augustus 2016 / 13:51

   Dankjewel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.