Zareĉki Krov, Kroatië

Hoi allemaal! De afgelopen weken heb ik enorm veel foto’s en verhalen gedeeld van mijn vakantie naar Kroatië, maar we zijn nog lang niet klaar met delen! Om het iets interessanter te maken verspreid ik de overige foto’s wat meer over de komende weken, en hierbij: Zareĉki Krov! Wát?! Iets met een waterval. 😉

Deze plek, gelegen in het dorpje Pazin, is een prachtig stukje natuur tussen de kurkdroge bossen in. Normaliter stroomt hier een kleine waterval, maar op het moment dat wij daar waren was het zó heet geweest dat het water vanuit de rivier niet meer stroomde. Of dit jammer is? Kan. Het is mooi zonder waterval, maar het zal ook vast en zeker mooi zijn met waterval. Het maakte voor ons in elk geval niet heel veel uit.

Onder aan de ‘rots’ hangen twee hangmatten en één schommel. Hóe leuk?! Op de plek van de twee hangmatten stroomt dus normaal de waterval. Kun je het je een beetje voorstellen?

➸ Nog meer zien van Kroatië? Ik schreef ook: Lim Fjord, KroatiëRovinj, Kroatië en Grožnjan, Poreĉ en Pazin, Kroatië. 

De plek is nog niet heel erg ontdekt door de toeristen (speaking about myself), want het was lekker rustig. Het water was op bepaalde plekken enorm diep, maar het stond erg laag. Hoe ik daar achter kwam? Ik kon niet bij de schommel komen, die hing te hoog, haha. Gelukkig kon ik met enige moeite en hulp wel in de hangmat klimmen, zoals op bovenstaande foto te zien is! De plek is ontzettend rustgevend en mooi, dus dit is zeker een aanrader voor als je in Kroatië bent en er een dagje op uit gaat!

Wat vinden jullie van deze plek? Liefs! X 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.