Zoekwoorden voor de leukste GIF’s bij je Instagram stories

Photo by Kate Torline on Unsplash

Nu we allemaal thuiszitten ben ik vast niet de enige die continu apps opent, ze weer afsluit en een seconde later weer opent. En dan balen als er niks nieuws gepost is. Herkenbaar? Zelf vind ik het altijd heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken, en ik heb dan ook een heel aantal tips die ik graag met jullie deel op het gebied van technologie. Vandaag de eerste: de beste zoekwoorden voor Instagram (en Snapchat) voor de allerleukste en mooiste GIF’s bij je stories. Lees je mee?

Waarom GIF’s?

Zoals de meesten wel weten zijn GIF’s een soort bewegende stickers. Die bestonden al véél langer, maar zijn tegenwoordig helemaal hot op Instagram. Het maakt de content die je deelt soms net even ‘af’, mooier, interessanter of het voegt iets toe aan de inhoud of het doel van je bericht. Zolang je niet te veel GIF’s in één story plaatst en je het overzichtelijk houdt, is het echt een waardevolle toevoeging aan je Instagram stories. Zit je niet zo vaak op Instagram? Al deze zoekwoorden werken ook op Snapchat (ik heb ze allemaal getest!).

Gebruiken jullie wel eens GIF’s op Instagram? Of hou je het liever simpel? Ik ben heel benieuwd! Liefs, Larissa.

Wil je mij volgen op Instagram? ➾ @styledbylarissa

Share:

2 Reacties

  1. 1 mei 2020 / 08:04

    wauw wat een goeie tips, ik weet ook echt nooit waar ik op moet zoeken. Ik gebruik vaak de termen: flowers, thee, garden, link in bio, click or tape here, yes, new 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.