Zomerse temperaturen.. I like!

20160818_133206

Wat een mega lekker weer is het, hè? Echt súper fijn dat het weer in Nederland ein-de-lijk mee zit, en vandaag praat ik jullie even bij! Lees je mee?

Het warme weer heeft eindelijk ons land bereikt en hoe ontzettend blij ik daarmee ben: het heeft ook z’n nadelen. Nee, we gaan vandaag geen negatief praatje houden over hoe erg we deze hitte vinden, want kom op: we moeten blij zijn dat het er eindelijk is. Maar ik ga jullie wel het een en ander uitleggen.

20160817_152211

MINDER BLOGGEN

Misschien is het een ‘stomme smoes’, maar het is echt zo: ik blog minder door deze hitte. Het kan aan mij liggen, maar ik denk dat de meeste bloggers me wel zullen herkennen. Met dit warme weer heb ik gewoon geen (of minder) zin om mijn laptop er bij te pakken en complete teksten te gaan schrijven. Vandaar dat het deze week rustig was! Aankomende week begint school weer voor mij en dat betekent dat ik mijn dagelijkse routine weer op moet pakken. Deze week genoot ik nog even van mijn mega lange vakantie, maar vanaf volgende week ben ik weer lekker aan het bloggen!

20160824_141257

STRAND & AMSTERDAM

Dan nu over naar het leuke van deze hitte. Eergisteren vermaakte ik me met Lizzy, Jarno, Megan en haar zus op het strand. Man, wat was dat fijn. Zonnen, zwemmen en weer zonnen. Heer-lijk. Gisteren ben ik met Esther naar Amsterdam geweest. Super leuk, maar ook dit had zijn nadelen. Zo waren er heel wat werkzaamheden aan het spoor waardoor we in de hitte van trein naar bus naar trein moesten. Shoutout naar NS die het super goed geregeld had en klaar stond met waterijsjes en flesjes water. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam, echt top! Ook was het niet altijd even fijn om met deze hitte in Amsterdam te struinen, maar we genoten wel van de Frozen Yoghurt en vermaakten ons in het verkoelende FOAM, voor de tentoonstelling van Helmut Newton (‘A retro perspective’). Ook nog twee kledingitems geshopt en heel veel van Amsterdam gezien. Eigenlijk gewoon een top dag, dus.

Hoe overleven jullie deze hitte?

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.